Όροι Χρήσης

  

Το www.pet-it.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης, πώλησης, και προώθησης προϊόντων μέσω διαδικτύου. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και η πραγματοποίηση αγορών διέπεται από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις όπως αναλύονται παρακάτω.
Παρακαλούμε βεβαιωθείτε πως συμφωνείτε με όλα όσα αναφέρονται στους όρους χρήσης και στις προϋποθέσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά. Η χρήση της ιστοσελίδας www.pet-it.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση σας.

Το pet-it διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, να ανανεώνει και να τροποποιεί μονομερώς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.pet-it.gr καθώς και τους όρους χρήσης σύμφωνα με τις εταιρικές ανάγκες και χωρίς προηγούμενη σχετική ενημέρωση των χρηστών του ισοτόπου. Οι δε χρήστες και επισκέπτες της ιστοσελίδας ενημερώνονται μέσω αυτής για οποιεσδήποτε αλλαγές ή ανανεώσεις στους όρους των συναλλαγών.

Τιμολόγηση:

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
* Οι παραγγελίες που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δεν επηρεάζονται από μετέπειτα αλλαγές των όρων χρήσης.

Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pet-it.gr από ανήλικους ή άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα επιβεβαιώνετε και δηλώνετε ότι είστε ενήλικας και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα. Δεσμεύεστε δε, πως η δημιουργία λογαριασμού με τα δικά σας προσωπικά στοιχεία και η δημιουργία κωδικών πρόσβασης στο συγκεκριμένο λογαριασμό θα χρησιμοποιούνται μόνο από εσάς και όχι από ανήλικους ή άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Υπεύθυνος για τη χρήση και διαχείριση των κωδικών πρόσβασης είστε μόνον εσείς.

Παρεχόμενες πληροφορίες – Προϊόντα

Το pet-it δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του όσον αφορά τόσο τα χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων όσο και τις παρεχόμενες από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες. Διατηρεί επιφύλαξη για τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης λάθη, που τυχόν έχουν προκύψει ή προκύπτουν ακούσια κατά την καταχώρηση ή λόγω διακοπής λειτουργίας της ιστοσελίδας από ανωτέρα βία.

Υποχρεώσεις Χρηστών

Οι χρήστες και επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pet-it.gr αποδέχονται και δεσμεύονται ρητά ότι δε θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού περιεχομένου.
Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο και τους παρόντες όρους. Οι χρήστες δεσμεύονται ότι δε χρησιμοποιούν οποιοδήποτε επιβλαβές λογισμικό, ιούς λογισμικού, ή άλλους κώδικες, προγράμματα ή αρχεία με σκοπό την πρόκληση βλάβης ή δυσλειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή την παράνομη συλλογή προσωπικών δεδομένων άλλων μελλών του διαδικτυακού τόπου.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (e-shop) www.pet-it.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του χώρου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, με την εξαίρεση της προσωπικής χρήσης και μόνο. Απαγορεύεται η δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από την Εταιρία.
Δεν επιτρέπεται η δημιουργία ή και η δημοσίευση δεδομένων που περιέχει το e-shop www.pet-it.gr χωρίς την προηγούμενη ΓΡΑΠΤΗ ρητή συγκατάθεση της εταιρείας.
Οι τιμές και τα προϊόντα μπορούν να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση.
 
Σήματα

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας, οι ονομασίες προϊόντων, ανεξαρτήτως του εάν εμφανίζονται με κοινά γράμματα ή σύμβολα ή απεικονίσεις, αποτελούν σήματα της Εταιρείας ή τρίτων, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η χρήση και/ή παραποίηση των σημάτων αυτών απαγορεύεται ρητά και αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, περί Σημάτων, περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού κλπ. Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία μας προτίθεται να προστατεύσει ενεργά και δυναμικά το σύνολο των πνευματικών της δικαιωμάτων.

Εγγυήσεις Προϊόντων

Η Εταιρεία συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής κάθε επιστροφής είναι η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία και έγκριση επιστροφής. Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ.

Επιστροφές προϊόντων

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον:
- το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με το σύνολο των εξαρτημάτων και των εντύπων που το συνοδεύουν
- η σχετική δήλωσή σας γίνει πριν την παρέλευση του 14ημέρου από την παράδοσή του σε εσάς

Έξοδα Αποστολής: η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της σχετικής ως άνω Δήλωσής σας για Υπαναχώρηση (είτε το επιστρέφετε εσείς στο σημείο που σας υποδεικνύουμε, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Επισης ο πελατης θα πρεπει να χρεωθει τα εξοδα αποστολης που ειχε κανει η εταιρεια κατα την αποστολη τον προιοντων στον πελατη ακομα και αν αυτα ηταν δωρεαν λογο του υψους της παραγγελια του το οποιο αυτο συνεπαγεται σε 10€ 

Έλεγχος & Επιστροφή Χρημάτων: Εφόσον εντός του εν λόγω διαστήματος το προϊόν παραληφθεί από εμάς, και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση κατά τα ανωτέρω, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποστέλλεται σε η Δήλωση σας Υπαναχώρησης στο email της εταιριας μας με τα στοιχεια των προιοντων που ειχατε αγορασει.

Προϋπόθεση για την έγκυρη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να είναι η αυθεντική, σε άριστη κατάσταση, όχι κατεστραμμένη ή ελλιπής ή με εμφανή σημάδια φθοράς και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.

Η PET IT OE θεωρεί ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% ή και λιγότερο της αξίας τιμολόγησης.

Τα χρήματα θα σας επιστραφούν εντός 14 ημερών από την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρεία μας.


To Pet-It φωτογραφίζει κάθε παραγγελία, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της συναλλαγής.

Σε περίπτωση που θεωρεί ότι υπάρχει κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία στην παραγγελία που έχει παραλάβει, τότε ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με την Εταιρία στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και να την ενημερώσει για τυχόν πρόβλημα που παρουσιάστηκε μέσω e-mail ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία.

Σε περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας ή πιθανής παραβίασης της που οφείλεται κατά τη μεταφορά της, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει την Εταιρία και να αποστείλει σχετικές φωτογραφίες προτού προχωρήσει στο άνοιγμα της συσκευασίας.

Σε κάθε περίπτωση το pet-it φροντίζει για την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του.

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 εργάσιμων ημερών με τις εξής προϋποθέσεις:

• Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
(Γίνεται σύγκριση με τις αρχικές φωτογραφίες της παραγγελίας).

• Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η αρχική συσκευασία να έχει αλλοιωθεί η καταστραφεί.

• Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, πλήρες και με την αρχική συσκευασία του (περιλαμβανομένων όλων των αξεσουάρ, εγχειρίδιων κλπ.).

• Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να καταγραφεί, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις αν δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

Στο χρόνο που η εταιρία παραλάβει το προϊόν, τότε αυτό ελέγχεται από ειδικό της εταιρίας και αναλόγως:

1. Εάν όντως αποδειχθεί το κατασκευαστικό ελάττωμα θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, το οποίο και θα πρέπει να έχει σημειωθεί γραπτώς. Εάν έχετε ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος, τότε η εταιρία υποχρεούται την αντικατάσταση του προϊόντος που παρουσιάζει ελάττωμα.

2. Εάν αποδειχθεί ότι το ελάττωμα του προϊόντος οφείλεται σε κακή ή λανθασμένη χρήση από εσάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς, οπότε κατ’ εντολή σας θα σας το επιστρέψουμε με χρέωση παραλήπτη.

Επισημαίνουμε ιδιαίτερα ότι εάν δεν υπάρχουν τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος (απόδειξη, τιμολόγιο) το αίτημά σας δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί, το δε προϊόν θα σας επιστραφεί με χρέωση παραλήπτη.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και σίγουρα θα βρούμε μια εφικτή λύση.

  • Δεν είσαι μέλος;

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση ή Επαναφορά κωδικού