Βιβλίο "Το Γκριφόν" - Εκδόσεις Βασδέκης

by Βιβλία
045919
Άμεση Παραλαβή/Παράδοση 1-3 ημέρες
14,13 €

Η Lorene Vickers-Smith είναι μια καταξιωμένη κριτής, η οποία έχει λάβει μέρος σε αναρίθμητες επιδείξεις καθώς και σε πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και σωτηρίας για τους σκύλους Γκριφόν Βρυξελλών. Σε αυτό το εξαιρετικό εγχειρίδιο, παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή, την εγκατάσταση και τη διατροφή του κουταβιού, αλλά και του ενήλικα σκύλου.

Ακόμη, πραγματεύεται τα εργαλεία και τις τεχνικές περιποίησης, τη φροντίδα της υγείας, καθώς και τις ασκήσεις, που συνιστούν τη βασική εκπαίδευση ενός Γκριφόν Βρυξελλών.

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα μάθετε όλα τα θαυμάσια χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστό το γκριφόν σας. Θα μάθετε επίσης πώς να το τρέφετε, να το περιποιείσθε και να το διατηρείτε υγιές.

Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί από μια ειδική της ράτσας, και περιλαμβάνει ένα ειδικό κεφάλαιο για την εκπαίδευση από τον Δρ. Ian Dunbar, διεθνώς διάσημο επί της συμπεριφοράς των ζώων, καθώς και κεφάλαια για να δραστηριοποιηθείτε με το σκυλί σας από τον αρθρογράφο του περιοδικού Dog Fancy, Bardi McLennan.

Και το καλύτερο απ' όλα, τούτο το βιβλίο είναι γεμάτο με εντός πλαισίου πληροφορίες και διασκεδαστικά περιστατικά για να κάνει τη φροντίδα του σκύλου σας εύκολη κι απολαυστική. Η Lorene Vickers-Smith εκτρέφει και συμμετέχει σε επιδείξεις γκριφόν Βρυξελλών, εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μια πολύ αξιοσέβαστη κριτής, και συμμετέχει πλήρως σε πολλές πρωτοβουλίες εκπαίδευσης αλλά και σωτηρίας για τη ράτσα που έχει επιλέξει.

Σχετικά Προϊοντα

  • Δεν είσαι μέλος;

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Σύνδεση ή Επαναφορά κωδικού